Contacteer ons
Tel.: 015 70 91 57

“Bij Garage Vets laat ik met veel vertrouwen mijn auto herstellen”

Garage Vets staat klaar om uw auto te herstellen in Lier

Zoekt u een ervaren mecanicien om uw auto te herstellen in Lier? Dan heeft u deze gevonden bij Garage Vets. Bij ons kan u terecht voor alle herstellingen aan uw favoriete voertuig, maar ook voor herstelling van uw vrachtwagen of heftruck kan u bij ons terecht. Wij staan klaar voor zowel ondernemers als particulieren: iedereen kan gebruikmaken van de diensten van Garage Vets. Ook voor herstellingen aan bouwkranen of laadbruggen kan u ons contacteren.

Garage Vets levert het volledige totaalpakket 

Als u in Lier en omstreken een garage zoekt voor herstellingen aan uw auto, dan biedt Garage Vets een totaalpakket. Wij zijn niet enkel beschikbaar voor carrosseriewerk, maar wij kunnen bijvoorbeeld ook glasschade repareren. Daarnaast werken wij samen met enkele verzekeringen, zodat wij reparaties rechtstreeks met de verzekering kunnen afhandelen. Indien het herstellen van de auto iets meer tijd zal innemen dan verwacht, zorgen wij bovendien voor een vervangwagen.

Herstelling van autoruiten

Een sterretje of gebroken autoruit? Ook voor de herstelling van autoglas kan u bij ons terecht, al dan niet voor de verzekering.

Laat uw auto herstellen bij Garage Vets aan een eerlijke prijs

Kort samengevat kan u bij Garage Vets terecht om uw auto te laten herstellen in Lier. Wij bieden betrouwbaarheid tegen een betaalbare prijs. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie, 24 uur op 24, en zeven dagen op zeven.

Tevens zijn wij ook de geschikte partner voor de herstelling aan uw airco, het stellen van de juiste diagnose, en correcte herstelling. Dit voor een concurrentiële prijs. Zowel voor uw vracht-, bestel-, en personenwagens alsook voor bussen en touringcars.
Deze herstellingen gebeuren steeds na een telefonische afspraak, en kunnen op korte termijn uitgevoerd worden.

Contacteer ons!
015 70 91 57