Contacteer ons
Tel.: 015 70 91 57

“Garage Vets is specialist op gebied van heftruckherstellingen”

Uw heftruck laten herstellen in Lier? Kom langs bij Garage Vets

Een heftruck is een dure investering in uw bedrijf. Een onverwacht defect kan daarbij snel leiden tot onwelkome vertragingen. Daarom is het noodzakelijk dat u kan rekenen op een snelle en betrouwbare garage die uw heftruck op professionele wijze kan herstellen. Ook voor herstellingen aan bouwkranen of laadbruggen kan u bij ons terecht.

Waarom moet u kiezen voor Garage Vets?

Als u uw heftruck wil laten herstellen in Lier, dan moet u bij Garage Vets zijn. Ons team bestaat uit ervaren technici, die u snel een antwoord op al uw vragen kunnen aanleveren. Wij zullen nooit een reparatie uitvoeren zonder deze uitvoerig met u te bespreken: zo zorgen wij ervoor dat u precies weet wat er gaat gebeuren op gebied van het herstellen van uw heftruck.

Wij werken ook op locatie 

Garage Vets is beschikbaar om uw heftruck te herstellen in Lier, en is daarin uiterst flexibel. Wij hebben namelijk niet alleen een eigen werkplaats in Lier, maar herstellen uw heftruck ook graag voor u ter plaatse als dat beter uitkomt. Daarnaast kan u tevens bij ons terecht om uw vrachtwagen of uw auto te laten repareren.

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie. Wij zijn 24 uur op 24, zeven dagen op zeven beschikbaar.

Contacteer ons!
015 70 91 57