Contacteer ons
Tel.: 015 70 91 57

“Met een defecte kraan kan je zonder probleem bij Garage Vets terecht”

Ook om uw kraan te herstellen kan u terecht bij Garage Vets in Lier

Garage Vets is niet enkel bereikbaar voor de reparatie van uw vrachtwagen, auto, of heftruck. U kan tevens bij ons terecht om uw kraan te laten herstellen. Garage Vets biedt onderdak aan een gespecialiseerd team, dat de benodigde kwalificaties heeft om uw kraan naar behoefte te herstellen. Ook voor reparaties aan laadbruggen kan u bij ons terecht.

Garage Vets werkt georganiseerd en voorbereid 

Als u bij ons langskomt om uw kraan te laten herstellen, dan kan u zeker zijn van een perfecte planning. Wij houden rekening met de benodigde flexibiliteit, maar zorgen toch voor een tempo dat naar behoren is. Op deze manier kan u zeker zijn van een snelle, doch kwalitatieve, service.

Bij Garage Vets krijgt u een uitzonderlijke dienstverlening tegen een betaalbare prijs 

Als u voor Garage Vets kiest voor het herstellen van uw kraan, dan haalt u zonder twijfel een specialist in huis. Ons ervaren team kan u op een efficiënte en professionele manier bijstaan, met persoonlijke aandacht voor elke klant en situatie.

Wenst u graag meer informatie? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen: wij zijn 24 uur op 24 bereikbaar, en dit zeven dagen op zeven.

Contacteer ons!
015 70 91 57